SPERRY blastider Tall läder Shearling Albatross Winter Duck stövlar kvinnor Sz 9.5
Cole Haan'Evan 'kort Boot in Olive grön - Waterlast Storlek 10.5 Chelsia Boot

Välkommen till alkoholhjälpen!

Alkoholproblem, alkoholist eller alkoholberoende?

PATRIZIA Pepe kvinnor skor Casual skor skor Wedge 2v5803 a1sb f387
ASICS T772N.3948 kvinnor Noosa FF springaning -skor - Välj SZ Färg.

Kanske tycker du inte att någon av de beskrivningarna passar på dig och din situation? Oavsett vad andra säger om det eller vad du kallar det för själv så hoppas vi att du har nytta av den här sidan.

Alkoholhjälpen består av ett diskussionsforum där du kan läsa och diskutera frågor kring förändrade alkoholvanor med andra användare och med oss som arbetar med alkoholhjälpen. Du kan också anmäla dig till mer stöd i form av fördjupad bedömning av dina alkoholvanor, program som kan hjälpa dig förändra dina vanor och möjlighet att ställa frågor till våra rådgivare.

Du kan även kontakta oss på Alexander McQueen Beige läder Oxford Pump Lace Up Tassels högklackade 38.5.5 eller följa oss på Facebook eller Twitter (Tänk på att inte skicka känslig eller privat information via mejl eller sociala medier).

Rådgivare

Här är vi som arbetar på alkoholhjälpen just nu:

Rosette är beteendevetare och håller utbildningar i Motiverande samtal. Hon har även lång erfarenhet som rådgivare på Alkohollinjen.

Magnus har varit med sedan alkoholhjälpen startade 2007 och arbetar som kurator påJen Lapleme Ivory Reptile Rhinestone Buckle Sandal, Beroendecentrum Stockholm

Carina är beteendevetare och arbetar med CRAFT för anhöriga till någon med beroendeproblematik samt håller utbildningar i Motiverande Samtal. Hon har även skrivit böcker för anhöriga.

Sofia är psykolog och arbetar som rådgivare på anhörigstödet. Hon har lång erfarenhet av smärt- och stressrehabilitering och har även arbetat med depression och ångest.

Li-Lo är socionom och arbetar som utbildare och handledare i Motiverande samtal. Li-Lo arbetar även som rådgivare på Alkohollinjen.

Nell är beteendevetare och arbetar som rådgivare på alkoholhjälpen och Alkohollinjen. Hon arbetar även med utbildning och handledning i Motiverande samtal.

HOGAN kvinnorSCHHE TUNSCHHE kvinnor LEDER skor skor NEU OLYMPIA H FLOCK 507