T -JULY Sexy Ladies Dance Nightclub skor kvinnor Extreme hög klack Platform Thigh High Over Knee stövlar
Digga hundben Män's Casual skor Faux läder Oxfords Low Top Flats Outole Anstövlar

Välkommen till alkoholhjälpen!

Alkoholproblem, alkoholist eller alkoholberoende?

MUWU M än Sports skor Mode skor för Lace Up Style OX läder Mode Camouflage Texture Outole (färg vit, Storlek 8.5 D (M) US)
Rieker män Lace -Up skor blå, (pazifik ozean polver) 19401 -15

Kanske tycker du inte att någon av de beskrivningarna passar på dig och din situation? Oavsett vad andra säger om det eller vad du kallar det för själv så hoppas vi att du har nytta av den här sidan.

Alkoholhjälpen består av ett diskussionsforum där du kan läsa och diskutera frågor kring förändrade alkoholvanor med andra användare och med oss som arbetar med alkoholhjälpen. Du kan också anmäla dig till mer stöd i form av fördjupad bedömning av dina alkoholvanor, program som kan hjälpa dig förändra dina vanor och möjlighet att ställa frågor till våra rådgivare.

Du kan även kontakta oss på orange 2019 män s skor Män's Driving Penny Loafers Bare Vamp Slip -on Casual Boat Mocasins Soft Rubber Sole Athletic skor (färg orange, Storlek 5.5 UK) eller följa oss på Facebook eller Twitter (Tänk på att inte skicka känslig eller privat information via mejl eller sociala medier).

Rådgivare

Här är vi som arbetar på alkoholhjälpen just nu:

Rosette är beteendevetare och håller utbildningar i Motiverande samtal. Hon har även lång erfarenhet som rådgivare på Alkohollinjen.

Magnus har varit med sedan alkoholhjälpen startade 2007 och arbetar som kurator påKvinnors Martin stövlar Scrub Round Head Tjock med högklackat skosnöre på Ethnic Style Embryderdekoration Casual stövlar Europe and America, Beroendecentrum Stockholm

Carina är beteendevetare och arbetar med CRAFT för anhöriga till någon med beroendeproblematik samt håller utbildningar i Motiverande Samtal. Hon har även skrivit böcker för anhöriga.

Sofia är psykolog och arbetar som rådgivare på anhörigstödet. Hon har lång erfarenhet av smärt- och stressrehabilitering och har även arbetat med depression och ångest.

Li-Lo är socionom och arbetar som utbildare och handledare i Motiverande samtal. Li-Lo arbetar även som rådgivare på Alkohollinjen.

Nell är beteendevetare och arbetar som rådgivare på alkoholhjälpen och Alkohollinjen. Hon arbetar även med utbildning och handledning i Motiverande samtal.

Adidas Originals herrar Seeley springaning skor, Collegiate Burgundy vit guld Metallic, 10 M USA